Travel Tea neemt je mee op een avontuurlijke reis rond de wereld. Het unieke assortiment aan verschillende soorten losse thee is geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en eeuwenoude tradities van over de hele wereld. Trakteer jezelf of iemand anders met een avontuurlijk verwen moment met een unieke kop Travel Tea.

Onze Missie

In het huidige leven raast de wereld maar door. Om te ontsnappen aan het dagelijks leven zoeken we het vaak ver weg. Naar exotische landen, verfrissende eilanden en verfijnde culturen.

“Travel Tea neemt je voor een moment mee naar een ontspannende plek zonder daar daadwerkelijk voor te hoeven reizen.” 

Reizen

Altijd al gedroomd van een eindeloze reis rond de wereld om alle wonderen der natuur te ontdekken? Ons unieke assortiment aan losse thee laat je wegdromen naar jouw bucket list bestemming. Onze smaken zijn stuk voor stuk gebaseerd door eeuwenoude culturen en geïnspireerd door de prachtige natuur. Reis verantwoord met respect voor de natuur, dieren en andere culturen.

Weetje reizen

De mooiste theeplantages vind je op de Cameron Highlands, een hoogvlakte in Maleisië.

Weetje Thee

Voor onze losse thee worden precies dezelfde bladeren gebruikt als in theezakjes. Alleen in het geval van losse thee zijn deze bladeren veel grover, voller en verser dan in theezakjes.

Natuur

Het contact met de natuur helpt ons om ultiem te kunnen ontspannen. Het is makkelijk om de helende kracht van de natuur te vergeten tijdens een drukke werkweek. Juist dan is het belangrijk om tijd voor jezelf te nemen met een heerlijke kop thee.

Duurzaamheid

Bij Travel Tea voelen we ons verantwoordelijk voor wat we doen en daarmee ook voor onze invloed op mens, milieu en de samenleving. We zijn daarom extra gemotiveerd en streven ernaar om duurzame en verantwoordelijke producten te maken.

#TTupcycling

Onze thee en verpakkingen zijn niet alleen duurzaam geproduceerd, maar ook gemaakt voor upcycling. Bekijk onze Instagram voor #TTupcycling inspiratie.

Re-Fill

Wist je dat je jouw lege Travel Tea potjes kan re-fillen bij Brasserie de Oehoe?

Travel Tea Zeep

Wist je dat je van onze thee ook heerlijke zeep kunt maken? Heerlijk ruikende zeep van jouw favoriete Travel Tea smaak maak je zo:

Download hier het recept!